Benvenuto Luca!

2 feb 2013
Fins a l'últim moment ha aprofitat el Luca per estar-se dins la panxa de la seva mare. Ja ho diuen que tot lo bo es fa esperar,oi? I prou que ho han fet els seus pares, han esperat i esperat.
Però ara ja és entre nosaltres; un nen ben guapo, gran i sa.
Els seus pares em van demanar unes cosetes per ell i avui ja us les puc ensenyar.

Em van demanar un embolcall, una bossa i unes tovalloles de lactància. El meu regalet va ser el necesser.



Ja us vaig comentar, en una de les darreres entrades, que seguiria practicant amb les cremalleres i amb aquest necesser ho he seguit fent. Un necesser que, igual que l'embolcall, vaig decidir personalitzar amb el nom del petit Luca.

Ara a disfrutar-ho. Molta salut, familia!

2 comentarios:

  • Marta dijo...

    Hola Lucia!! El primer que vull fer és donar-te les gràcies per deixar un comtari en el meu blog i seguir-me! Per això he pogut conèixer el teu!! He estat una estona mirant les coses que fas i per aquí em quedo! Ja et segueixo!! Fas coses molt maques!!
    El conjunt del Luca és una monada! M'agrada molt la tela que has triat, tot i que això ja ho saps :)). I el necesser és maquíssim! Segur que els pares van quedar ben contents!!

    Fins aviat!!

    Per cert, si ten un moment i vols participar, al Més que tela! estem de sorteig ;).

  • Lucia Prado Ramos dijo...

    Gràcies Marta! em sembla que si que van estar contents els pares,si. Aquesta tela dona molt de joc, aquests topets son molt fàcils de combinar, són suaus pero alegres a la vegada. En aquest conjuntet va ser la mare del Luca qui la va triar, i crec que la va encertar.

Publicar un comentario

 

©Copyright 2012 ticus