Negre i atrevit !!!

6 oct 2013
Fa molts dies que no escrivia res en el blog...! i avui torno amb una entrada que em fa especialment il·lusió.

Començaré de forma una mica trista però ja veureu que la història es va animant a poc a poc...
Fa poc més de dos anys que un company i amic de feina ens va deixar, una malaltia va fer que marxés, no gaire lluny, crec, ja que encara el sentim molt proper.
Una persona jove, amb molta energia, molt carisma, molta il·lusió, força i amor. Un home que es deia Toni, amb una guapa dona i 3 filles precioses. El Toni estimava, cuidava i protegia a les seves princeses, era molt amic dels seus amics i es guanyava a les persones en 2 minuts. Un home d'aquells que deixen petjada allà on van.
Ara fa uns dies hauria viscut un dels moments més macos de la seva vida; veure i viure el naixement del seu primer nét. Tot i que he de dir que estic segura que ho va "veure" i "viure" des d'allà on trobi ara mateix.
Doncs si, tot i la seva joventut, el Toni ja hagués estat avi, l'avi del petit Toni; un nen preciós amb un cabell llaaaarg i negre.

L'Aida,que és la seva filla gran i mare del nadó, em va demanar si li podia fer una bossa per a poder portar a l'hospital la robeta de la primera muda, sense dubtar-ho ni un moment li vaig dir que si.
Aprofitant l'ocasió, la meva germana, amiga de la parella, em va demanar que afegís a la comanda algunes cosetes, així ja tenia una part del regal de naixement fet de coses útils i al gust dels futurs pares.
Vaig anar a comprar roba i no sé que us semblarà a vosaltres, però en el moment que vaig veure aquesta tela vaig saber que era per ells, sabia que els agradaria i de seguida els hi vaig ensenyar.

A l'Aida i a l'Isaac els va encantar i vaig posar fil a l'agulla per tal d'aconseguir aquest conjuntet de naixement.



Impactant, oi? jejeje

Anem per parts; primer us ensenyaré la bosseta (amb forma de sobre) per la primera muda: 


Ara us mostraré la bossa per a la roba de recanvi o bolquers: 
Pel davant, 

 i pel darrere, 

També vaig fer una funda pel carnet de salut: 



I finalment un conjunt de 3 peces; pitet, tovallola de lactància i porta-xumets: 


Vist així resulta molt impactant però tot i que és força negre, he de reconèixer que va quedar molt divertit, original i atrevit. 

Aida, Isaac, petit Toni, Anna i princeses, amb el vostre permís enviaré un petó molt fort al Toni des d'aquí i espero i desitjo que us segueixi cuidant tant com fins ara. 
Toni, estic contenta d'haver-te conegut i haver compartit tantes hores de feina al teu costat. Si et queda alguna estoneta, cuida també una mica de nosaltres. 

T'estimo!





2 comentarios:

  • Marta dijo...

    Quina entrada més maca i plena de sentiments! Tu ho has dit molt bé, una història trista però amb una nova il.lusió....el conjunt t'ha quedat molt divertit i segur els va agradar ;). Una abraçada i fins aviat!!!

Publicar un comentario

 

©Copyright 2012 ticus